HEY!

HVAD ER KLUB-30?

Klub-30 er et unikt , skægt og forpligtende fælleskab for dig, der er omkring de 30, og drømmer om mere i dit liv af alt det, som gør dig glad. Det er for dig, der søger mere frihed, inspiration, netværk og sparring med ligesindede. Du drømmer om at tage en reel chance. Om at gøre noget nyt og træde et skridt ud af hamsterhjulet og væk fra forventningerne.

Om det så er at gå efter kærligheden, søge et nyt job, sidde og meditere en halv time hver morgen eller flytte til en ny by.

Det er lige meget.

For hvad er egentligt det værste, der kan ske? 
Bare det inspirerer dig og får dit hjerte til at slå hurtigere, så er det helt sikkert bedre end at lave evige to-do lister og løbe konstant rundt i det samme hamsterhjul.

Hvem står bag klubben?

Bag Klub-30 står vi: Anne-Mette Bjerre og Julie Moss Nakskov. Vi er begge selvstændige med hver vores virksomhed.
Vi tror på, at vi skal turde træde derud, i det ukendte, hvor vi udfordrer os selv og er modige.

Lidt om Julie:

Lige efter bogen har jeg taget en laaang videregående uddannelse på universitet, greb herefter en titel som HR-konsulent, hvor jeg hjalp ledige akademikere videre med kreative indspark til deres jobsøgning. Men jeg ville noget mere. Jeg ville selv skabe mit arbejdsliv. Det gør jeg så idag, hvor jeg driver egen virksomhed, Voksverk, sammen med min kompagnon. 

Karriere og arbejdsliv er noget som følger os til vi er over de halvfjers, og faktisk skal vi arbejde to trejde dele af vores liv. Det optager mig enorm meget, hvordan jeg kan beskæftige mig noget, som jeg brænder for. Jeg vil være hovedrollen i mit eget liv. 

Jeg elsker at få ting til at ske og skabe langvarige relationer.

Hvem er den vigtigste vejleder i dit liv?

Min mor er en stor inspiration. Heldigvis har hun guldkorn og livserfaring, som hun med glæde deler ud af.

Hvad er din Guilty Pleasure?

Alt hvad der er syrligt.. søstjerner, citrusfrugter, sure tunger. 

Hvornår har du sidste været modig?

I december lavede jeg en julekalender på LinkedIn om at være modig: #modpåarbejdslivet. Der blev jeg i den grad mødt af min egen frygt om at være for meget og for synlig på sociale medier.

Hvad må bare ikke ske?

At jeg mister min fleksibilitet og mulighed for at skabe ting. 

Lidt om Anne-Mette:

Jeg har gennem syv år arbejdet i musikbranchen som produktionskoordinator og afvikler. Først som fastansat hos Copenhagen Music og fra 2017 som freelancer. Sideløbende har jeg startet et par projekter – bl.a. Julekalender-Koncert og I’M A DOER 

Jeg er storesøster, sommerhusejer, særligt glad for saltvand, dansegulvet, Kronenbourg Blanc og kærester med DK’s svar på Zac Efron
(hvis altså du spørger mig…) 

Hvem er den vigtigste vejleder i dit liv?

Jeg er omringet af inspirerende mennesker. Sådan virkelig. Skal jeg nævne én, må det være min lillebror. Han er rummelig, godhjertet, fuld af gode idéer og har det bare altid sjovt.

Hvad er din Guilty Pleasure? 

Jeg elsker skinkeost 😎

Hvornår har du sidst været modig?

Da jeg trodsede min fiskefobi (andre på linjen?) og snorklede i Great Barrier Reef. Sgu!

Hvad må bare ikke ske?

At mit liv bliver en play-knap, hvor jeg ikke længere forholder mig bevidst til hvad jeg gør og i hvilken retning, mit liv går. 

HVORFOR EN KLUB?

Vi kalder det en klub, fordi vi ønsker at etablere et forpligtende fællesskab, hvor du både GIVER noget og FÅR noget. Som medlem får du inspiration, sparring, støtte og drøftelser med ligesindede og mulighed for at danne nye relationer. Vi håber, at du som medlem vil være åben og nysgerrig samt være villig til at dele ud af egne erfaringer. Forestil dig da du var yngre og gik i fritidsklub. Et frirum til udfoldelse, leg og læring, hvor alle de praktiske gøremål og voksenopgaverne passer sig selv for en stund. Det ønsker vi at skabe med Klub-30.

KORT OG GODT

Medlemsskabet løber fra den 15. marts til den 15. juni​

3 klubmøder på 3 måneder
ÆRLIG TALT

ONSDAG DEN 25. MARTS
19:00-21:00

Hvad gad du godt? Hvor tager tankerne dig hen, når du tillader dig selv at drømme stort og uforpligtende?

ÆD DIN FRYGT

ONSDAG DEN 29. APRIL
19:00-21:00

Hvad stopper dig? Hvilke barrierer står i vejen? Hvilke tanker holder dig tilbage?Hvad er det værste der kan ske?

GO GO GO!

ONSDAG DEN 27. MAJ
19:00-21:00

Vi skal være ægte GOALdiggers. Her sikrer vi, at dine mål bliver til en konkret plan og et naturligt mind-set.​

Klubmøderne indeholder:

Rundt om bordet

Det er ikke bordtennis - bare rolig!

Something new

...som skaber indsigt

Et Wake-Up Call

Et spændende foredrag

GOALdigging

Vi skal definere og jagte vores mål.

DU FÅR OGSÅ:

Ugentlige motivations-boosters med en tilhørende udfordring, der får dig tættere på dine drømme.
Kreative indspark fra de mest inspirerende mennesker, vi kender.
(can't wait!)

En lukket Facebookgruppe, hvor vi deler processer, hepper, henter inspiration og finder alliance.

Klarsyn, overblik og en konkret handleplan, der hjælper dig til at tage dit næste skridt.

PRIS: DKK 1650,- eller 550,- pr/måned.
Du kan også betale efterfølgende.
Det er op til dig!

VORES KLUBHUS:

Aarhus' HYGGELIGSTE kaffebar:
'Hverdag', Viborgvej 21, 8000 Aarhus C

kontakt

ALLE HENVENDELSER

am@imadoer.dk eller julie@voksverk.dk